Menu

Data science consultancy, de onmisbare schakel voor uitdagingen binnen de vitale infrastructuur

Data en Datasystemen zijn een onmisbare schakel binnen de uitdagingen die zich bevinden binnen de vitale infrastructuur. Daar zijn wij van overtuigd. Deze uitdagingen binnen het energiedomein vragen om vernieuwende inzichten en alternatieve keuzes. 

Met Data Engineering Consultancy helpen we uw organisatie verder bij deze vraagstukken. Data Engineering Consultants hebben specifieke kennis van deze vraagstukken en zijn met met een hands-on mentaliteit en diepgaande kennis direct van toegevoegde waarde voor uw organisatie.

 

Onze consultants maken het verschil voor uw organisatie

Onze Data Science consultants zijn verbinders en vertalers die direct impact hebben op uw organisatie. Ze zijn altijd bezig zijn deze beter te maken, iedere dag weer. Daarbij brengen ze toegang tot een heel team collega experts mee. 

Wij zijn dé specialist in de energiemarkt voor de integrale benadering van Data, Engineering, Software & Security.

data science consultancy

Het vereenvoudigen van data gerichte oplossingen

Wij werken vanuit architectuurkaders en standaarden. Onze consultants houden zich bezig met de vertaling van business-vraagstukken naar data-oplossingen die betere inzichten en besluitvorming in het klantproces mogelijk te maken. 

Zo componeren onze consultants de juiste datasets en construeren zij met Operational Intelligence, Advanced Analytics, Machine Learning en Artificial Intelligence de modellen en benodigde inzichten.

Deze inzichten worden eenvoudig toegankelijk gemaakt voor gebruikers met (interactieve) dashboards, kaarten en rapportages en integreren ze in het datasysteem-landschap en de waardestroom van de klant.
 

Maak kennis met onze consultants

Bij Infiniot worden vele jaren ervaring in de energie en IT & OT samengebracht. Door de bloeiende branche wordt het team uitgebouwd met enthousiaste en gedreven experts die onze opdrachtgevers verder kunnen helpen op het gebied van Software Engineering, Data Intelligence en Security. 

Nieuwsgierig geworden? Maak kennis met onze Data Science Consultants en ervaar hun passie en talent bij het oplossen van complexe vraagstukken. Onze consultants worden gedetacheerd, werken als (intern) projectteam of versterken uw interne team vanuit een regierol of specialisme. 

We bekijken graag hoe we u verder kunnen helpen tijdens een adviesgesprek.

Diensten

Infiniot ondersteunt netbeheerders bij de energietransitie met IoT, data intelligence en software services in de vorm van detachering en projecten.

Lees meer

Over ons

Infiniot heeft een specifieke focus op de energiemarkt en overige maatschappelijke kritische infrastructuren met IoT consultancy expertise en software & data skills.

Lees meer

Werken bij

Ben jij de volgende collega bij Infiniot? Wil je werken binnen het domein van netbeheerders aan IoT, data science en software engineering? Kijk dan naar onze vacatures.

Lees meer