Duurzaamheid

Als bedrijf in de energietransitie hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

elektrisch rijden infiniot

Practice what you preach!

Onze software, data- en security experts denken daarnaast ook mee aan de verdere verduurzaming op kantoor en daar zijn we blij mee. Zo zijn er Infiniot drinkflessen en koffiemokken uitgebracht ter vervanging voor de wegwerpbekertjes. En zijn we overgegaan van koffiecups naar verse bonen. Wie zei dat duurzaamheid niet lekker hoeft te zijn?
Onze bedrijfsuitjes krijgen een groen tintje zoals sportieve of energiezuinige uitjes, lunch met lokale producten en een vegetarische barbecue. En carpoolen is niet alleen duurzaam, maar ook gezellig met leuke collega’s! Verduurzaming in volle gang!

Infiniot geeft het stokje door aan de volgende generatie

Verduurzamen doe je niet alleen voor jezelf maar ook voor de nieuwe generatie. En hoe kun je dit beter doen dan door kinderen op school te leren hoe ze duurzame oplossingen kunnen bedenken en bouwen. We hebben zelf lespakketten gemaakt en gaan met ze aan de slag met behulp van gave bouwpakketten. Aan het eind van de dag hebben ze bijvoorbeeld een autootje laten rijden op zonne energie en krijgen ze een mooi bouwpakket als cadeau zodat ze er nog vaker mee aan de slag kunnen.

Duurzaamheid & Vitaliteit bij Infiniot

Ook zetten we in op het nieuwe hybride werken. Flexibel zodat het past bij jou en je opdracht. En duurzaam door niet onnodig in de file te staan. Uiteraard is er een passende thuiswerkvergoeding zodat je comfortabel en ergonomisch kunt werken. Ook in ons werk dragen we een steentje bij. En als je dan toch reizen moet voor het werk doen we dat met het OV of zoveel mogelijk elektrisch. Infiniot streeft er naar het volledige wagenpark te elektrificeren!

Duurzaamheid gaat ook over vitaliteit. Wil je graag weten hoe het met je gezondheid gaat? Dan kun je gebruik maken van een persoonlijke health-check. Ben je liever sportief bezig? Collega’s gaan graag tennissen of boulderen. En als hoogtepunt wordt jaarlijks de marathon van Eindhoven gelopen met een Infiniot team. Een fantastische sportieve prestatie!

×

Welkom bij Infiniot! Wij helpen je graag verder op weg.

× Stel hier jouw vraag