Menu

Over ons

Infiniot is opgericht in 2015 en gevestigd op de meest innovatieve plek van Europa, de High Tech Campus Eindhoven.

Marco van Lochem
Marco van Lochem
Directeur
Tijn van Dommelen
Tijn van Dommelen
Strategisch adviseur
René Boers
René Boers
Financieel & HR
Robin Hagemans
Robin Hagemans
Partner

Vanuit een financieel solide basis hebben we de ambitie om één van de leidende IoT en Data Science bedrijven te zijn in het segment van energienetten. 

Infiniot biedt software engineering en data intelligence diensten in de vorm van detachering & projecten op het gebied van digitalisering van kritische infrastructuur.

We combineren specifieke energiedomein kennis met IoT consultancy expertise en gedegen software en data science skills. > Lees meer

Infiniot biedt medewerkers uitdagende opdrachten op het gebied van IoT, software engineering en data science binnen energienetten en andere maatschappelijk kritische infrastructuren. > Lees meer

Diensten

Infiniot ondersteunt netbeheerders bij de energietransitie met IoT, data intelligence en software services in de vorm van detachering en projecten.

Lees meer

Over ons

Infiniot heeft een specifieke focus op de energiemarkt en overige maatschappelijke kritische infrastructuren met IoT consultancy expertise en software & data skills.

Lees meer

Werken bij

Ben jij de volgende collega bij Infiniot? Wil je werken binnen het domein van netbeheerders aan IoT, data science en software engineering? Kijk dan naar onze vacatures.

Lees meer