Menu

Projecten

Hieronder vind je verschillende klanten van Infiniot waar we werkzaam zijn. Per klant hebben we één of meerdere projecten waarvan we een korte omschrijving van geven. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. 

Enexis Netbeheer

Met slim meten klaar voor de toekomst

In een groot gedeelte van de hoog- en middenspanningsstations in het netwerk van Enexis is al slimme automatisering aanwezig. Op dit moment wordt er in het laagspanningsnetwerk iets nieuws uitgerold: DALI, voor een slimmer en wendbaarder net.

Bekijk complete case

Stedin Groep

Stedin zet in op Digitalisering als sleutel

De digitalisering van de maatschappij krijgt een steeds prominentere rol binnen de energienetten. Stedin zet de mogelijkheden die digitalisering biedt steeds grootschaliger in als kans om nog slimmer, sneller en beter in te spelen op de energietransitie. De data die digitalisering oogst, wil men nog effectiever inzetten voor de strategische en operationele processen van Stedin.

Bekijk complete case

Elaad.nl

Elaad: Leven van de wind en rijden op de zon

Stichting ElaadNL is een initiatief van de Nederlandse netbeheerders en bestaat sinds 2009. Sindsdien heeft deze stichting ongeveer 1900 publieke laadpalen geplaatst in Nederland. Inmiddels heeft ElaadNL haarzelf gepositioneerd als hét kennis- en innovatiecentrum op het gebied van slimme laadinfrastructuur en smart charging in Nederland.

Bekijk complete case

Alliander

Digitalisering strategisch voor maakbaarheid en kosten

Continu verbeteren en zo voorbereiden op de toekomst. Een toekomst waarin iedereen duurzame energie kan gebruiken, produceren en delen.

Bekijk complete case

Kenter

Agile methodieken, wat werkt wel en wat niet

Door samen te kijken naar der verschillende Agile methoden en uit te zoeken wat wel en niet werkt helpen we Kenter bij haar rol in de energietransitie.

Bekijk complete case

Allego

Een elektrische auto altijd en overal, eenvoudig en betaalbaar laden

Elektrisch rijden is in opkomst. Elektrische rijders willen hun auto overal en altijd kunnen opladen. Allego biedt de flexibiliteit door laadinfrastructuur te ontwikkelen en realiseren die betrouwbaar, betaalbaar en voor iedereen toegankelijk is.

Bekijk complete case